Fysio Fysio_0103 verpleegster1_0063 fysio_0133 fysio_0306a verpleegster2_0063 home pionnen home1 sint ziekenbed

Opleidingen & Stages

Opleidingen

azM Herstelzorg is een erkend opleidingsinstituut voor de beroepsbegeleidende leerweg. Verzorgenden (IG) niveau 3 en verpleegkundigen niveau 4 en leerlingen die willen werken binnen de ondersteunende facilitaire diensten kunnen bij ons worden opgeleid.

Wij willen vernieuwend zijn in zorg en leren. Daarin past ook dat medewerkers actief vorm geven aan hun eigen loopbaan. azM Herstelzorg ondersteunt dit door de omgeving zo in te richten dat elke medewerker zich in zijn eigen functie of in een door hem en door azM Herstelzorg gewenste richting, kan ontwikkelen. We ondersteunen dit proces met scholingsbeleid, evaluaties en jaargesprekken.

Stages

Een beroep leer je niet alleen op school. Juist de praktijk is vaak de belangrijkste leerschool, zeker in de gezondheidszorg. Wij leren onze stagiaires verantwoordelijkheid te dragen en goed samen te werken met collega’s. Stagiaires zijn bij ons te gast. Wij bieden ze de gelegenheid bij ons een zinvolle leerperiode door te brengen.

Jaarlijks doen veel stagiaires ervaring op binnen onze stichting, zowel in de zorg als binnen de facilitaire dienstverlening. 
Interesse in een stageplaats bij azM Herstelzorg? Neem dan contact op met het stagebureau op school of met onze praktijkbegeleider via telefoonnummer 043-6019400.